Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Ruilen of retourneren

Een artikel ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen vanaf de dag na ontvangst van het kledingstuk. Het artikel dient ongebruikt in de originele verpakking geretourneerd te worden, voorzien van de originele labels en het prijskaartje. Verwijder daarom nooit tijdens het passen van het kledingstuk deze labels en kaartjes, artikelen waarbij dit wel is gebeurd nemen we niet terug. Retourneren van speciaal bestelde artikelen of artikelen die op maat gemaakt zijn is niet mogelijk. Onderkleding kan om hygiënische redenen niet worden geruild of retour genomen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper, vraag bij het aanbieden van uw pakket bij de betreffende post en pakket service altijd naar het verzendbewijs.

Ruilen

U kunt een artikel kosteloos omruilen voor een andere maat, kleur of desgewenst een ander artikel. Wij verzoeken u het bijgevoegde retourformulier in te vullen en de stappen die onder zijn vermeld te doorlopen. Uw bestelling mag ook in onze winkel in Roden geruild worden in de originele verpakking met Factuur en/of Retourbon. Let op:  Voor Sale of afgeprijsde artikelen is het niet mogelijk om deze artikelen kosteloos om te ruilen, volg dan de stappen bij retourneren.

Ruilen is eenvoudig

Maak gebruik van het meegezonden retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.

  1. De gegevens van het artikel dat u wilt ruilen.
  2. Welke kleur of maat u daarvoor terug wilt.
  3. Doe dit retourformulier samen met het artikel en de Retourbon in de originele doos en biedt deze ter verzending aan bij Post.nl.

Retourneren

Bij het retourneren van uw bestelling in onze winkel betaalt u uiteraard geen verzendkosten en krijgt u meteen het aankoopbedrag terug. Indien u een artikel wilt retourneren via de post dan zijn de verzendkosten à € 6,95 voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.

Zo werkt retourneren

Maak gebruik van het meegezonden retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.

  1. De gegevens van het artikel dat u wilt retourneren.
  2. De reden waarom u wilt retourneren.
  3. Doe dit retourformulier samen met het artikel en de Retourbon in de originele doos en biedt deze ter verzending aan bij Post.nl

 

Sesoen - Retourneren
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp