Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Duurzame mode

Wat is duurzame mode? Dit is kleding gemaakt met eerbied voor de mens en zijn omgeving daarom noemen we het ook wel Fair Fashion. Consumenten kopen steeds vaker kleding met hun gevoel. Duurzaamheid daar geloven wij in By Sesoen en daarom richten wij ons op een ding: duurzame mode.

Duurzame mode beter voor mens & milieu

Duurzame mode betekent verbeterde omstandigheden ten aanzien van werkomgeving, fatsoenlijk loon en normale werktijden voor de arbeiders die in de kledingindustrie werken. Arbeidsvoorwaarden die voorzien in een vast loon en de mogelijkheid bieden om zich aan te sluiten bij een vakbond. De werkomgeving mag geen gevaar voor de volksgezondheid opleveren en moet aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Laat zien dat je respect hebt voor mens & milieu. Sesoen is gespecialiseerd in duurzame kledingmerken voor elke modebewuste vrouw.

Fair Fashion, meer consumenten kiezen bewust

Er is een belangrijke ontwikkeling gaande op het gebied van de mode. Steeds meer consumenten worden zich bewust van verantwoord geproduceerde kleding. Als je kiest voor duurzame mode dan draag je bij aan het verminderen van de impact die het productieproces heeft op het milieu. Je levert een bijdrage aan betere omstandigheden van de arbeiders.

Eerlijke kleding is hip en trendy

De kledingindustrie neemt een tweede plek in op de ranglijst met de meest vervuilende industrieën. Katoenteelt kost enorme hoeveelheden water waarbij gebruik gemaakt wordt van een niet geringe hoeveelheid chemische bestrijdingsmiddelen. Als jij je hier van bewust bent en graag wil dat er iets veranderd dan is het antwoord hierop: koop duurzame mode. Oude tijden zijn vervlogen, Eerlijke Kleding is vandaag aan de dag niet suf, integendeel! Onze trendy en hippe collectie dameskleding is daarvan het bewijs.

Betaalbare Duurzame Kleding

Duurzaamheid en kledingbranche is tegenwoordig beter op elkaar ingesteld. Tot op heden is katoen de meest gebruikte grondstof voor het produceren van kleding. Maar tijd en techniek staat niet stil, zo zijn er methoden ontwikkeld om kleding te maken uit gerecycled plastic afval. De lijst duurzame kledingmerken in Nederland wordt langer en het aanbod neemt toe. Duurzame mode wordt betaalbaar en bereikt mede door het groeiende aanbod online een groter publiek. Koop Duurzame mode online en profiteer van onze betaalbare duurzame kleding.

Duurzame mode is Fair Fashion

Sesoen - Duurzame mode
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp